Det er ikke enkelt å være Jürgen Klopp. Når han endelig bestemmer seg for å forsterke stallen, kan gamleklubben Dortmund stikke kjepper i hjulene… 

Jürgen Klopp har holdt seg katastrofalt lojal til spillerne som har vunnet Champions League og Premier League de siste to sesongene. Nå som nedturen knapt kan bli verre, har tyskeren endelig begynt å finne frem sjekkheftet. 

Georginio Wijnaldum har rundet 30 år, og har fremdeles ikke kommet til enighet med Liverpool om kontraktsforlengelse. Barcelona ønsker å hente den nederlandske landslagsspilleren, og det er ikke til å undre seg over at Katalonia, Messi og gullkamp  frister mer enn Merseyside og 6. plasser. 

Det betyr ikke minst at de høye herrer på Anfield planlegger fremtiden uten midtbanespiller Wijnaldum. Liverpool skal nemlig være lystne på å signere Borussia Mönchengladbachs playmaker, Florian Neuhaus. 

23-åringen har fått en rekke beundrere etter gjennombruddet i 2017. Den forhenværende 1860 München-spilleren har notert seg for 11 scoringer på 81 kamper for Die Fohlen. Bundesliga-rivalene Dortmund har blitt nevnt som neste stoppested. Ettersom Mönchengladbach-manager Marco Rose forsvinner til nettopp Dortmund etter sesongen, er det ikke luftig spekulasjoner at Neuhaus følger etter. 

Betyr det at Liverpool mister Wijnaldum og samtidig går glipp av Neuhaus?