Manchester United - Old Trafford

Manchester United møter tøff motstand i FA Cupens 5. runde tirsdag, når West Ham står på motsatt banehalvdel… 

Ole Gunnar Solskjærs gutter har levert varierende de siste kampene. Den ujevne formen har ført til at De røde djevlene har tapt terreng i det hjemlige seriespillet. United har kun vunnet én av de fire seneste Premier League-kampene (1-2-1), til tross for tre hjemmekamper i samme periode. Klubbens eneste gevinst kunne derimot ikke vært mer overbevisende, i form av 9-0 over Southampton forrige uke. I helgens oppgjør mot Everton tok rødtrøyene ledelsen to ganger, men maktet likevel ikke bedre enn 3-3. 

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!

Etter at Manchester City feide Liverpool av banen med 4-1 søndag, har United fem poeng opp til byrivalene. City har i tillegg én kamp til gode. Seriegullet har egentlig aldri ligget i kortene denne sesongen uansett, selv om Solskjær & Co har hevdet seg godt. United skal imidlertid ikke avskrives hva angår cuptriumf. I tillegg til FA Cupen, henger United også med i Europa League. Klubben svingte seg til semifinalene i begge turneringene forrige sesong. 

West Hams formkurve har variert den siste tiden. Laget fra Londons østkant har vunnet én av de tre ferskeste (1-1-1). Helgens kamp mot dumpekandidatene Fulham endte 0-0, noe som ga Chelsea mulighet til å klatre forbi. 

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!

Gjestene har like fullt grunn til å være fornøyd med fremdriften. David Moyes har forvandlet mannskapet til et bunnsolid lag, og trenerveteranen vil elske å kunne gjøre livet surt for sin gamle arbeidsgiver. 

Manchester United er favoritter til seier i løpet av 90 minutter med 1.57 i odds. Uavgjort og West Ham omsettes til 4.50 og 5.50 henholdsvis. 

Oddsen for hjemmeseier er i laveste sjikt, Uniteds form tatt i betraktning. West Ham har på sin side bare tapt én av de 11 seneste kampene (7-3-1). I det minste bør det ligge an til en jevnspilt affære her. Du kan vurdere “Begge lagene scorer” + Over 2.5 scoringer til 1.90 ganger pengene. Det er et spill som har kastet av seg i tre av de fire nyligste på Old Trafford. 

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!

Manchester United-seier i kombinasjon med “Begge lagene scorer” betaler 2.90 i odds. Et annet alternativ er Over 1.5 mål i første omgang til 2.30.

Beste Spill: Sats på Manchester United-seier + Begge lagene scorer til 2.30 i odds

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!