Bournemouth
Foto: Dom Fellowes, CC

Bournemouth angrer kanskje på at de kvittet seg med Eddie Howe? Nå har erstatter Jason Tindall fått fyken etter kun seks måneder i managerstolen… 

Dorset-klubben fikk en strålende start å sesongen, men befinner seg i skrivende stund på 6. plass i Championship. Bournemouths ambisiøse eier Maxim Demin akter å gjøre oppholdet på nest øverste nivå så kort som overhodet mulig. 

I jakten på snarlig Premier League-retur sendte The Cherries altså klubblegenden Eddie Howe på dør i august, mens etterfølger Jason Tindall fikk seks måneder som manager. Den berømmelige dråpen var 1-2-tapet for Sheffield Wednesday tirsdag – klubbens fjerde strake tap. 

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!

Vitality Stadium-klubben sendte ut følgende melding:

“AFC Bournemouth har i dag skilt lag med manager Jason Tindall. Det har ikke vært en enkel avgjørelse, sett i lys av Jasons forbilledlige hengivenhet til klubben som spiller, assistent-trener og manager. 

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!

Den seneste tids forestillinger og resultater har imidlertid vært betydelig under styrets forventninger. Vi føler endringer er påkrevet for å ha mulighet til å nå de målsetningene vi satte oss i sommer. 

Vi ønsker å takke Jason for jobben han har gjort for AFC Bournemouth de foregående 22 årene. Han er en som holdes kjær av alle i klubben, etter å ha spilt en viktig rolle i å redde klubben fra da ting var som mørkest, og deretter på klubbens største reise. 

Jason vil alltid være velkommen til Vitality Stadium, og vi ønsker ham alt godt i fremtiden.”

Den enes død, den andres brød, heter det. Jonathan Woodgate seiler opp som favoritt. Den tidligere Middlesbrough-treneren ble hentet inn som assistent så sent som mandag, etter at Graeme Jones forsvant til Newcastle. Den gamle landslagsstopperen vil om ikke annet få det midlertidige ansvaret for Bournemouth.

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!