Arsenal
Foto: Lloyd Morgan, CC

Arsenal har et vrient oppgjør i vente torsdag. Benfica står er foreløpig siste hinder i veien mot Europa League-suksess… 

Seier eller 0-0 vil være tilstrekkelig for avansement etter 1-1 i bortekampen. Arsenals fordel av hjemmebane eksisterer derimot kun på papiret, siden returoppgjøret går av stabelen i Hellas. 

Mikel Arteta akter å sende utpå sitt beste mannskap, slik han gjorde i det første møtet med portugiserne. Siden Nord-London-laget ligger på 11. plass i Premier League, og er ute av så vel FA Cup som Ligacup, er Europa League eneste farbare vei til trofé denne sesongen. Muligens er det å vinne turneringen også den eneste gjenværende ruten til europacup-spill kommende sesong. 

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!

Etter en ujevn start på sesongen, hvor Arsenal var nærmere nedrykksstreken enn teten i Premier League, har trener Arteta ført laget inn i smult farvann. The Gunners er imidlertid inne i en ny nedadgående periode, med kun én seier på de seks seneste kampene (1-2-3). 

Benfica trøblet i likhet med Arsenal i det hjemlige seriespillet. Klubben har kun vunnet én av de syv ferskeste (1-5-1), men ligger på en foreløpig fjerdeplass. Statistikken inkluderer 1-1 fra lagenes forrige møte. Etter den tid har Benfica spilt uavgjort i tre strake kamper, og sliter med å finne nettmaskene. Lisboa-laget mangler en utpreget målscorer, etter at Carlos Vinicius gikk til Tottenham sist sommer. 

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!

Arsenal er favoritter til seier i løpet av 90 minutter med 1.80 i odds. Uavgjort og Benfica omsettes til 4.00 og 4.40 henholdsvis. “Vertene” forventes likeledes å avansere til tonene av 1.45 i odds. Benfica er tilgjengelig til 2.75 i samme marked. 

Siden ingen av disse lagene har overbevist den siste tiden – og Benfica har vist seg som uavgjortspesialister – skal vi ikke utelukke muligheten for en ny U (4.00). Det første møtet endte som nevnt 1-1, og Arsenal har sluppet inn baklengs i hver av de fem påfølgende kampene. Oddsen på at begge lagene scorer er 1.80. 

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!

Pierre-Emerick Aubameyang er favoritten i markedet for målscorere (2.15), med lagkameratene Alexandre Lacazette (2.28) og Bukayo Saka som de neste på lista. Darwin Nunez regnes som Benficas heteste kandidat til nettsus med 3.35 ganger pengene. 

Beste Spill: Sats på Uavgjort mellom Arsenal og Benfica til 4.00 i odds

Sjekk ut! 300kr freebet + 1000kr velkomstbonus!