Enkelte bryr seg ikke om Manchester United topper tabellen, eller om rødtrøyene nettopp har slått Southampton 9-0… 

Tidligere eier og styreformann i Crystal Palace, Simon Jordan, har lenge vært kritisk til Ole Gunnar Solskjær. Tilbake i desember uttalte 53-åringen at Manchester United “Aldri vil vinne noe under ledelse av den middelmådige manageren denne sesongen”. 

Den nådeløse Jordan gjentok budskapet da Manchester United forsvant ut av gruppespillet i Champions League med meldingen “De røde djevlene vil ALDRI oppleve suksess med Solskjær i sjefsstolen”. 

En herremann som opplevde 10 trenerbytter i løpet av like mange år på Selhurst Park, burde vite hva han snakker om hva angår managere. Jordan mener videre at Solskjær verken har kvalitetene eller erfaringen som kreves for å lede en av verdens største klubben. 

9-0-seieren over Southampton tirsdag virker slett ikke å ha fått Simon Jordan på andre tanker. På spørsmål fra TalkSports Jim White om kalasseieren hadde fått ham til å revurdere synet på Solskjær, svarte Jordan følgende: 

“Det har jeg ikke (endret mening, red. anm.). Hva har endret seg i forbindelse med mine tidligere uttalelser? Jeg har aldri hevdet at Ole Gunnar Solskjær ikke er en brukbar trener, ei heller har jeg sagt at Manchester United ikke kan oppnå ting. Hva jeg derimot har sagt, er at de ikke vil gå forbi Liverpool eller Manchester City. 

Selvsagt kan du se på gårsdagens kamp og mene at man må se bort ifra det faktum at Southampton avsluttet kampen med ni mann, eller at United nettet tre ganger i løpet av de siste seks minuttene. Eventuelt, at de (Southampton) fikk en spiller utvist etter to minutter, eller at gjestene hadde skadeproblemer. Sannheten er likevel at de slo et Premier League-lag 9-0 med overbevisning, noe som man ikke skal kimse av. 

Det endrer likevel ikke poenget mitt. Jeg bryr meg ikke om trollene på Twitter som dukker opp. Jeg hørte ikke et ord fra dem forrige uke om hvor dum jeg er etter tapet for Sheffield United. Eller da Manchester United og Arsenal leverte den forferdelige 0-0-kampen. Jeg satt ikke å solte meg i glansen fra tidligere kommentarer. 

(…) Hva jeg akter å si om dette er: Du befinner deg på andre plass i serien og Ole Gunnar Solskjær kommer ikke til å vinne NOENTING denne sesongen. Det fastholder jeg.” 

Så får vi se hvem som får rett når 2020/2021-sesongen er ferdigspilt.