Vi blir alltid vitne til et par overraskelser i VM. Du vet, et par ubeskrevne blad som overrasker med briljante prestasjoner, og som deretter forsvinner til store klubber. Her er fem spillere vi forventer vil finne seg nye arbeidsgivere etter sommerens Verdensmesterskap…

Yerry Mina – Colombia
Etter suksessen som Davinson Sanchez har opplevd i sin debutsesong for Tottenham, er det ingen overraskelse at stopperkollega Mina kobles til Premier League-klubber. Mina beviste at han er farlig på dødballer, med tre scoringer som fasit. Everton har blitt nevnt som mulig ny arbeidsgiver for 23-åringen. Mina har kun spilt seks kamper for Barcelona siden overgangen i januar.

Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for!

Harry Maguire – England
Nok en midtstopper som har blitt lagt merke til. Ikke minst storklubbene i Premier League. Leicester-forsvareren har imponert med ballbehandlingen i Russland, og er én av et knippe engelske landslagsspillere som ikke tjener til opphold i en av topp seks-lagene. La oss tippe at nevnte har Maguire på ønskelista.  

Takashi Inui – Japan
Det er kanskje ikke trolig, men heller ikke umulig, ast Inui flytter på seg denne sommeren. Japaneren signert nemlig for Real Betis så sent som i juni. Inui bør muligens se seg om etter en ny agent. For hadde han ventet til etter VM – hvor han noterte seg for to scoringer – kunne angriperen valgt fra et knippe eksklusive beilere. 30-åringen har imidlertid blitt lagt merke til etter strålende spill.

Hirving Lozano – Mexico
Den mexicanske kantspilleren har allerede pådratt seg toppklubbenes oppmerksomhet etter 19 scoringer i løpet av 34 kamper for PSV. Det er imidlertid prestasjonene i sommerens mesterskap som gjør at Europas fotballelite vifter med sjekkheftet. Lozano ga oss et av de mest minneverdige øyeblikkene i turneringen, da han sendte Tyskland ut av VM. Arsenal og Barcelona kobles til angriperen.

Aleksandr Golovin – Russland
Golovin er en annen spiller som linkes til Arsenal – en spiller som allerede før Verdensmesterskapet ble spådd en lysende fremtid. Det faktum at the Gunners er tungt besatt med offensive midtbanespillere, kan bety at Golovin forsvinner til en annen klubb. Chelsea ryktes å være interessert, og skal til alt overmål allerede ha innledet samtaler med CSKA Moskva-spilleren. Uansett hvor 22-åringen måtte havne har han gitt nasjonen et sluttspill å være stolt av.

Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for!