Manchester United møter Chelsea søndag. Kampen kan langt på vei avgjøre hvem som ender blant topp fire i Premier League…

Siden Tottenham virker å ha sikret seg en plass allerede, er det en kamp mellom Chelsea, Arsenal og Manchester United om den siste Champions League-billetten. Kun tre poeng skiller trioen.

MrGreen: Slik får du 5.00 i odds på Manchester United-seier!

Ingen av disse lagene kan hevdes å være i god form. Manchester United har tapt syv av de ni seneste kampene, og tapte til alt overmål hjemmemøtet med Manchester City onsdag. Arsenal tapte i likhet med Solskjær & Co i bortekampen mot Wolves – klubbens andre strake nederlag. Mandag maktet Chelsea kun 2-2 mot Burnley på eget gress.

Manchester Uniteds formkurve er så vidt svak at det kan beskrives som en krise. Med seier over Chelsea kan De røde djevlene likevel befinne seg i førersetet i kampen om fjerdeplassen. For med hjemmekamp mot Cardiff og bortemøte med Huddersfield, ser det plutselig ikke helsvart ut for Ole Gunnars gutter. Arsenal og Chelsea har begge to bortekamper igjen på programmet – to lag som har trøblet når på reisefot.

Hvorvidt Manchester United kan ta seg selv i nakken er et åpent spørsmål. Oddssetterne har vertene som massive underdogs til 5.00 i odds*. Chelsea og Uavgjort betaler 2.65 og 3.40 ganger innsatsen.

Chelsea har kun vunnet to av de seneste syv bortekampene i Premier League-sammenheng (2-0-5). Gevinstene kom vel og merke mot to av klubbene under nedrykksstreken. Men, det er også vanskelig å satse på et Manchester United i oppløsning. Skulle du likevel ønske å sette pengene på Solskjærs menn, bør du vurdere United i markedet Draw No Bet til 1.92.

MrGreen: Slik får du 5.00 i odds på Manchester United-seier!

Scoringer synes derimot å være et tryggere spill. Manchester United har sluppet inn baklengs i hver av de 12 seneste, noe som gjør 1.67 i odds for ”Begge lagene scorer” til et besnærende spillobjekt. Det har om ikke annet kastet av seg i syv av de ni siste kampene på Old Trafford, etter Ole Gunnar Solskjærs inntreden. Nevnte syv kamper har alle inkludert minst tre mål. Det betyr følgelig at Over 2.5 mål er en mulighet til 1.84 i odds.

Romelu Lukaku og Marcus Rashford er favorittene i markedet for målscorere til 2.85 og 3.00 i odds. For Chelsea er det duoen Eden Hazard og Gonzalo Higuain som er de heteste navnene til 2.95 og 3.15 ganger innsatsen.

Beste Spill: Sats på Over 2.5 scoringer mellom Manchester United og Chelsea til 1.84 i odds

MrGreen: Slik får du 5.00 i odds på Manchester United-seier!