Norwich håper å finne tilbake til vinnerformelen når Birmingham kommer på besøk fredag kveld, etter å ha falt ned fra direkte opprykk…

The Canaries befinner seg nå på tredjeplass – bak Sheffield United og Leeds – etter fem strake kamper uten seier (0-3-2). Ett av tapene kom i FA Cup-sammenheng, mens de fire Championship-oppgjørene har betalt tre poengdelinger mot god motstand. Norfolk-klubbens form har dermed ikke kollapset, om noen skulle tro dét. Snarere handler det om slitne bein etter det hektiske juleprogrammet, med påfølgende ujevne resultater.

Klubber som Leeds og West Bromwich har opplevd samme skjebne. Blant topplagene er det kun Sheffield United som har plukket trepoengere med jevne mellomrom. Norwich går nå inn i en roligere periode, og vil ha rikelig med tid mellom oppgavene. La oss heller ikke glemme at Carrow Road-laget rasket med seg en oppløftende uavgjort mot West Bromwich forrige helg.

Dersom det er et problem Norwich-manager Daniel Farke bør løse først som sist, er det lagets lurvete forsvarsspill. Klubben har nemlig kun maktet å holde rent bakover én gang i løpet av de ni seneste kampene. De gulgrønne har i tillegg sluppet inn kampens første i fire av de fem siste oppgjørene. Et Birmingham som kun har scoret to mål i de fire ferskeste kampene bør i så måte være den perfekte motstanderen.

Nå som The Blues ligger på 8. plass i divisjonen – fire poeng bak playoff-feltet – må også gjestene riste av seg julefeiring. Laget fra Englands Nummer 2-by står uten seier på fire kamper (0-2-2), og har tapt de to seneste.

Det er Norwich som er favoritter til seieren her, noe oddsen på 1.83 indikerer. Dersom du ønsker litt høyere avkastning, bør du vurdere Norwich-seier og at begge lagene scorer til 3.95 i odds. Det er et utfall som har gitt utbetaling i fire av vertenes fem siste kamper.

Beste Spill: Sats på at Norwich vinner mot Birmingham til 1.83 i odds