Oddsen på Manchester City-seier på Old Trafford forteller alt om Manchester Uniteds sørgelige formkurve…

Til tross for at United trenger seier for å sikre seg en topp fire-plassering, og har fordelen av hjemmebane, er City priset til beskjedne 1.43 i odds for seier. Uavgjort og Manchester United betaler 4.90 og 7.00 henholdsvis.

Siden United slo PSG på dramatisk vis, har lagets form klappet fullstendig sammen. De etterfølgende åtte kampene har gitt to seiere og seks tap.

MrGreen gir deg et free bet på 200kr for hvert mål i kampen! Les mer her!

Ole Gunnar Solskjær maktet å løfte spillerne da han kom inn som vikar, men laget har falt tilbake til gamle synder. Prestasjonene er på nivå med de som fikk Jose Mourinho sparket. Nordmannen har fått merke at store deler av troppen ganske enkelt ikke er god nå, og at de mangler fysikken som trengs for å kunne spille på den måten Solskjær ønsker.

På samme tid stilles det berettigede spørsmål rundt Solskjærs taktiske egenskaper, og laguttakene likeså. Spesielt etter 0-4 for Everton. Med så vidt mange spillere koblet til nye arbeidsgivere, er Manchester United tilbake i krisemodus.

MrGreen gir deg et free bet på 200kr for hvert mål i kampen! Les mer her!

For å gjøre vondt verre: Erkerivalene Manchester City kan ta et stort steg i retning av Premier League-tittelen med seier på Old Trafford. Skulle City vinne hengekampen, vil de klatre tilbake på tabelltopp, og begge lagene ha tre kamper igjen å spille.

Basert på lagets form er det ingen grunn til å tvile på at de gjør nettopp dét. City betaler 2.02 i odds for Pause/Fulltid – et spill som har kastet av seg i hver av Citys tre seneste kamper.

Pep Guardiolas gutter har har kommet kjapt ut av startblokka de siste ukene. Laget har funnet nettmaskene i løpet av de 10 første minuttene i fem av de syv siste oppgjørene. Oddsen på at vi blir vitne til en fulltreffer i løpet av de ti innledende minuttene er 3.90.

Sergio Agüero er favoritten i markedet for målscorere til 1.88 i odds. Formspilleren Raheem Sterling omsettes på sin side til 2.16. For Manchester United er det Romelu Lukaku som leder an (3.80), mens Marcus Rashford (3.90) følger deretter.

Beste Spill: Sats på at Manchester City/Manchester City i markedet Pause/Fulltid til 2.11 i odds

MrGreen gir deg et free bet på 200kr for hvert mål i kampen! Les mer her!