Etihad Stadium, Wikipedia

Manchester City har vært relativt heldige med Champions League-trekningen. Det faktum reflekteres i oddsen for seier mot Schalke onsdag kveld…

Pep Guardiolas gutter er nemlig ikke priset til mer enn 1.28 i odds for seier. Uavgjort og Schalke omsettes til 6.15 og 12.50 henholdsvis. Av samtlige lag som fremdeles henger med i turneringen, har Schalke trolig den svakeste formkurven. Tyskerne befinner seg på 14. plass i den hjemlige Bundesligaen, med kun én seier på de fem seneste kampene (1-2-2).

Gelsenkirchen-laget har derimot vist langt jevnere spill i Champions League enn i serien denne sesongen. Det burde imidlertid være greit å hevde at Schalke hadde et lettere gruppespill – hvor ingen av de virkelige gigantene var representert. Tapet for Porto var Schalkes eneste (3-2-1), men Manchester city er med god margin det beste laget de har stått overfor denne sesongen.

City går inn i denne kampen etter seier i de fire seneste kampene. Ikke minst har de lyseblå mulighet til å sikre seg sesongens første trofé senere denne uka, når de møter Chelsea i Ligacup-finalen. Der de troner øverst i Premier League, er City en av få klubber med en stall som gjør det mulig å kjempe på så mange fronter samtidig.

Oddsen på City/City i markedet Pause/Fulltid er 1.75. Pep & Co har ledet ved pause i tre av de fire seneste kampene. Manchester City-seier + Over 2.5 scoringer betaler på sin side 1.74 i odds – et utfall som har kastet av seg i tre av lagets fire siste kamper.

Schalkes 0-0 mot Freiburg denne helgen, var den første uten baklengs på niende forsøk. Siden Manchester City har funnet nettmaskene 15 ganger i løpet av de fire nyligste, er det i overkant å tro at Schalke vil unngå City-scoringer.

Over 3.5 mål gir 2.36 i odds, mens Over 4.5 scoringer omsettes til 4.10 i odds. Manchester City er priset til 2.01 ganger pengene for selv å levere Over 2.5 mål. Sergio Agüero er i forrykende form om dagen. Argentineren har notert seg for hat-trick i Citys seneste gevinster mot Arsenal og Chelsea. Oddsen på at målmaskinen skaper nettsus er 1.60. Et vel så godt spillobjekt er at Agüero scorer og at Manchester City vinner til 1.95.

Beste Spill: Sats på at Manchester City vinner + Over 2.5 scoringer til 1.74 i odds