Danny Welbeck har trolig tilbragt vel så mye tid på sykestua som på banen, etter overgangen fra Manchester United til Arsenal tilbake i 2014. Spissen har eksempelvis gjennomgått to operasjoner etter et ankelbrudd i oppgjøret mot Sporting Lisboa i Europa League.

27-åringens lange skadeliste kan bety slutten på Arsenal-karrieren. Kontrakten utløper til sommeren, og manager Unai Emery har allerede meldt at unggutten Eddie Nketiah vil få muligheten til å fylle tomrommet etter den langt mer feterte Welbeck.

Men, The Gunners akter så visst ikke bare å satse på at egne ungdommer kan klare brasene. Arsenal jakter nemlig Lille-vingen Nicolas Pepe. 23-åringen kan skilte med åtte mål og fem målgivende i løpet av 13 Ligue 1-kamper denne sesongen. Ikke til å undre seg over at de europeiske toppklubbene står i kø.

De høye herrer på the Emirates har mer enn ett navn på handlelista. Barcelonas Denis Suarez er en annen aktuell herremann. 24-åringens kontrakt med Camp Nou-klubben utløper sommeren 2020, men katalanerne skal være villige til å lytte til bud på midtbanespilleren allerede i januar. Suarez har kun fått fire kamper fra start for Barca denne sesongen, og følges tett av Serie A-klubben Roma.

Vi beveger oss sømløst fra den ene italienske giganten til den neste. Nyrike AC Milan trenger forsvarsforsterkninger, og Chelseas Andreas Christensen anses som en ideell tilvekst. Dansken har ikke fått spilletid under manager Maurizio Sarri, og 22-åringen er forståelig nok misfornøyd med tilværelsen på Stamford Bridge.

San Siro-klubben har tydeligvis sans for Chelsea-spillere. Tiemoue Bakayoko sluttet seg til AC Milan så sent som i sommer. Etter en skuffende innledning er 24-åringen nå ønsket med videre. Utlånet er etter planen over i juni, men den forhenværende Monaco-spilleren kan plutselig være aktuell for en permanent overgang til Milano-laget.