Mohamed Salah kan angivelig komme til å forsvinne fra Liverpool, dersom klubben ikke makter å hanke inn sølvtøy. Påstanden kommer fra Egypts landslagstrener Javier Aguirre.

Og det er ikke hvem som helst som truer med å takke for seg. Salah noterte seg for 32 Premier League-scoringer forrige sesong, og kunne i tillegg smykke seg med Golden Boot, PFA Player of the Year og FWA Footballer of the Year-titlene.

Den egyptiske målmaskinen har kun ett trofé å se tilbake på i løpet av karrieren – nemlig Basels sveitsiske ligagull fra 2012/2013-sesongen. Når vi vet at Liverpool sist vant den engelske toppserien for 28 år siden, er Salah muligens best tjent med å finne seg ny arbeidsgiver?

Gudene skal vite om det er frykten for å miste Salah som gjør at Liverpool jakter Lyons midtbanespiller Houssem Aouar. 20-åringen har nettopp fått sitt gjennombrudd i Ligue 1. Stjerneskuddet har allerede fem nettkjenninger denne sesongen, og Jürgen Klopp må belage seg på konkurranse om franskmannens signatur. Chelsea er på utkikk etter en erstatter for Eden Hazard – som trolig forsvinner til Real Madrid – mens Barcelona aldri helt har funnet arvtagere for Andres Iniesta og Xavi.

Chelsea har muligens Englands beste akademi, men er samtidig de dårligste når det kommer til å gi talentene mulighet på førstelaget. Callum Hudson-Odoi er den siste i rekken av unge, lovende som kan forsvinne fra Stamford Bridge. 18-åringen har fremdeles ikke signert ny kontrakt med The Blues, og klubben frykter at angriperen følger i Dominic Solankes fotspor. Sistnevnte lot kontrakten utløpe, og kunne flytte på seg tilnærmet gratis til Liverpool.

Marko Arnautovic har avvist ryktene om at han kan komme til å forlate West Ham med det første. Den østerrikske landslagsspilleren har fått en ny vår i Øst-London etter at han ble omskolert fra kantspiller til spiss.

Kilden til spekulasjonene er ingen ringere enn angriperens agent og bror, som har uttalt at Arnautovic ønsket å gå til et ”topplag”. Jose Mourinho – som jobbet med Arnautovic i Inter Milan regnes som en av interessentene.

Juventus har satt opp ønskelista før overgangsvinduet åpner i januar. ”Den Gamle Dame” topper som sedvanlig er Serie A, og står uten tap 12 kamper inn i sesongen (11-1-0). Likevel må stallen forsterkes. Øverst på Torino-klubbens handleliste finner vi Wolverhamptons Ruben Neves.

Den portugisiske landslagsspilleren hjalp Wolves til opprykk fra the Championship forrige sesong, og har imponert i debutsesongen i Premier League. Både Liverpool og Manchester City ryktes å følge 21-åringen tett. La oss tippe at Juventus må legge mer på bordet enn de £15.8 millionene Wolverhampton betalte Porto…