Manchester City har kommet seg til hektene igjen etter en elendig periode. Oppgjøret mot Wolves er imidlertid et potensielt bananskall…

Pep Guardiolas gutter tapte tre av fire kamper i desember. Siden tapet for Leicester har de lyseblå slått tilbake med fire strake seiere. Statistikken inkluderer 2-1-seieren over Liverpool – et resultat som skaper fornyet spenning i Premier League. Etter full pott mot Jürgen Klopp & Co, har City gjort av med Rotherham og Burton – to kamper hvor Pep har hatt mulighet til å rotere mannskapet. 16 fulltreffere uten baklengs gir grunn til optimisme og selvtillit.

Wolverhampton går på sin side inn i dette oppgjøret med FA Cup-seier over Liverpool i ryggen. Selv om Liverpool sendte utpå et B-lag, skal Wolves ha kred for å ha fortsatt den ypperlige statistikken mot topp seks-lagene i Premier League. Molineux-klubben har nå slått Chelsea, Liverpool og Tottenham, mens de har holdt Arsenal og Manchester United til uavgjort. La oss heller ikke glemme at Wolves var det første laget City avga poeng mot denne sesongen – 1-1 i Midlands.

De nyopprykkede Ulvene har vist seg som en vrien nøtt for noen og enhver. Det skal naturlig nok tilskrives spillernes innstilling, men vel så mye spillernes åpenbare kvaliteter. Mens de fleste lag som tar turen til the Etihad bedriver skadeforebyggende, jakter Wolves på et positivt resultat.

Wolverhamptons positive statistikk til tross; Manchester City er priset til 1.19 i odds for seier. Uavgjort og Wolves betaler 8.20 og 17.00 ganger pengene henholdsvis. Dersom du er på søken etter en litt bedre odds for City-seier, skal du vite at City/City i markedet Pause/Fulltid er tilgjengelig til 1.56. Men, selv dét fremstår noe snaut.

Nøkkelen til å finne mulig fortjeneste i en Manchester City-seier kan ligge i Citys hang til å slippe inn baklengs. Pep & Co har ikke holdt rent bakover i noen av de seks siste Premier League-kampene – selv om de har gått seirende ut i fem av dem. 0-2 for Liverpool er den eneste kampen hvor Wolves ikke har maktet å finne nettmaskene mot et topp seks-lag i årets Premier League.

Manchester City-seier + at begge lagene scorer gir 2.65 i odds. Du kan få 2.07 ganger pengene for at begge lagene scorer som enkeltstående spill. Over 3.5 mål til 2.16 i odds er et spillobjekt verdt å vurdere.

Beste Spill: Sats på at Manchester City vinner + at begge lagene scorer til 2.65 i odds