Det er favorittene til Champions League-troféet som møtes onsdag kveld. Barcelona er verter når Liverpool tar turen til Camp Nou for den første semifinalen…

Siden outsiderne Ajax og Spurs møtes i den andre semifinalen, er det vinneren av møtet mellom Barca og Liverpool som forventes å løfte troféet i Madrid. Barcelona er favoritter til Champions League-triumf (2.50), mens Liverpool er priset bittelitt høyere med 3.40.

Få et free bet på 50kr for hvert mål som scores mellom Barcelona og Liverpool!

For Liverpool – hvis klubb er involvert i et uhyre jevnt Premier League-race med Manchester City – har Champions League vært en kjærkommen atspredelse. Nå begynner imidlertid presset å melde seg.

Katalanerne har fordelen av at de allerede har avgjort den hjemlige gullkampen i La Liga. Vel, de trenger ett poeng i løpet av tre kamper for offisielt å kunne kalle seg ligamestere. Derfor kan Blaugrana fokusere helt og fullt på Champions League – en luksus som et Liverpool-lag med Newcastle på motsatt banehalvdel lørdag – ikke har.

Det er Barcelona som er favoritter til seieren i det første semifinaleoppgjøret med 1.87 i odds. Uavgjort og Liverpool omsettes til 3.90 og 4.20 henholdsvis. Vertene er ubeseiret på eget gress i årets Champions League, men Liverpool er den tøffeste motstanderen de har stått overfor så langt.

Få et free bet på 50kr for hvert mål som scores mellom Barcelona og Liverpool!

Dersom dette Barcelona-laget har en utpreget svakhet, er det å hanskes med fotrappe angripere som utfordrer. Med spillere som Sadio Mane og Mohamed Salah i folden, har Liverpool personellet som trengs for å skape vansker for Valverdes gutter. Det er ikke overraskende å se at oddsen på at begge lagene scorer er beskjedne 1.58. Barcelona-seier + begge lagene scorer kan imidlertid være et bedre spill til 3.45 i odds.

Over 2.5 scoringer betaler 1.71 ganger pengene, og har kastet av seg i Liverpools tre ferskeste bortekamper i Champions League. Du kan satse på Over 3.5 mål til 2.85, selv om det kanskje er for mye forlangt i det første oppgjøret.

Lionel Messi er den heteste kandidaten i markedet for målscorere. 1.94 i odds for argentineren er generøst, tatt i betraktning angriperens 46 scoringer i løpet av 45 kamper denne sesongen. Luis Suarez betaler 2.40 for nettsus mot sin gamle arbeidsgiver. For Liverpool er det Salah (3.30) og Mane (3.30) som antas å være de mest trolige målgjørerne på Camp Nou.

Beste Spill: Sats på at Messi scorer for Barcelona mot Liverpool til 1.87 i odds

Få et free bet på 50kr for hvert mål som scores mellom Barcelona og Liverpool!