Martial ligger an til å forsvinne fra United, mens Dybala er på vei inn. Liverpool akter å rydde i stallen, og kan miste stjerner…

Ole Gunnar Solskjær skal være klar til å sende Anthony Martial på dør. Franskmannen ble hentet fra franske Monaco tilbake i 2015, med dertil hørende prislapp på £36 millioner. Selv om stjerneskuddet leverte 17 fulltreffere i debutsesongen, har 23-åringen vært en skuffelse siden.

Spill på engelsk fotball med Mr Green!

Angriperen signerte en ny femårskontrakt så sent som i januar, men har provosert Solskjær med manglende innstilling på treningsfeltet. Martial har heller ikke vært med i kamptroppen i noen av de to seneste kampene.

Når noen spillere forlater Old Trafford, må andre komme inn. Paulo Dybala har i alle fall gjort sitt for å sette fyr på spekulasjonene. Juventus-angriperen har delt bilder av seg selv i London, samtidig som Manchester United angivelig står klare til å betale £85 millioner for 25-åringen.

Juventus-spissen har 78 Serie A-scoringer på samvittigheten for Palermo og Torino-klubben. Dybala noterte seg for totalt 26 scoringer forrige sesong, mens beholdningen så langt i 2018/2019 er 10 nettkjenninger.

Spill på engelsk fotball med Mr Green!

Knapt et overgangsvindu har forløpt de siste årene, uten at Chelsea-spiller Eden Hazard har blitt koblet til Real Madrid. Like mange ganger har spekulasjonene endt med at belgieren har blitt overtalt om å bli værende. Nå ryktes det at 28-åringens tålmodighet endelig er slutt, og at han akter å tvinge frem en overgang til den spanske hovedstadsklubben.

Stamford Bridge-laget har kjøpeforbud, noe som gjør at Chelsea trolig er motvillige til å selge sin beste spiller. Ryktene vil likevel ha det til at klubbens høye herrer er villige til å akseptere et bud på litt i underkant av £100 millioner. Hazard vil uansett kunne signere en før-kontrakt med Real allerede i januar 2020.

Liverpool har for all del muligheten til å sikre seg både Premier League-tittelen og Champions League-troféet denne sesongen. Problemet er bare at Manchester City har sluttet å tape kamper, mens Barcelona har en 3-0-ledelse å ri på fra første semifinale-oppgjør. Etter alle solemerker ender Merseyside-klubben tomhendte også denne sesongen.

Spill på engelsk fotball med Mr Green!

Hva skjer med spillerstallen om ikke rødtrøyene kan dytte sølvtøy inn i premieskapet? De siste sesongene har Liverpools beste spillere forsvunnet til andre toppklubber i jakten på troféer. Taktikken må sies å ha fungert for eksempelvis Luis Suarez og Philippe Coutinho – en duo som nå tjener til livets opphold i Barcelona. Blir Mohamed Salah og Mané de neste som forlater Anfield?

Hva som derimot er på det rene, er at Divock Origi, Daniel Sturridge og Xherdan Shaqiri kommer til å forlate Liverpool denne sommeren. Origi har bidratt med viktige mål mot så vel Everton som Newcastle, men angriperen trenger spilletid. Sturridge har aldri vært en av Klopps favoritter, og spissens kontrakt utløper denne sommeren. Shaqiri har på sin side bidratt med 10 scoringer og åtte målgivende. La oss tippe at Reds-spilleren ikke mangler beilere…

Spill på engelsk fotball med Mr Green!