Torsdag kveld er det duket for London-derby, når Chelsea og Spurs møtes i den andre semifinale-kampen i Carabao Cup…

Tottenham går inn i oppgjøret med 1-0 fra hjemmemøtet på Wembley, men har fått en skadekrise i fanget siden den gang. En rekke angrepsspillere følger dermed kampen fra tribunen.

Etter seieren over Chelsea for to uker siden, pådro Harry Kane seg en skade i Premier League-kampen mot Manchester United. Det var tilfeldigvis også Heung-Min Sons siste kamp før spill i Asiamesterskapet med Sør-Korea. Sist hvittrøyene var i aksjon – 2-1-seieren over Fulham – var det Dele Allis tur til å ta plass på sykestua. Den engelske landslagsspilleren må belage seg på rekonvalesens både inneværende og neste måned.

Ethvert lag hadde fått problemer med skader på slike nøkkelspillere. Det betyr følgelig at Chelseas vinnersjanser er betraktelig bedret. Mauricio Pochettino står foran et vanskelig valg før oppgjøret på Stamford Bridge. Fernando Llorente er en av meget få friskmeldte angripere, men veteranen hadde en fryktelig svak kamp mot Fulham sist. Dersom Lucas Moura er tilbake fra skadeproblemer, blir spanjolen plassert på benken.

Selv om Tottenham opplever skadeproblemer i fleng, møter de her et Chelsea som selv sliter med egne utfordringer offensivt. Alvaro Morata er ute av bildet siden han nærmer seg en overgang til Atletico Madrid. Det betyr at Olivier Giroud er Chelseas eneste rendyrkede spiss. Franskmannen er imidlertid ikke en av trener Sarris favoritter – hvis manager foretrekker å benytte Eden Hazard sentralt på topp.

Hazard var ypperlig i det første møtet, selv om mannen åpenbart ikke er fornøyd med å bekle spissposisjonen. Belgieren er uansett langt bedre på venstrekanten. Siden Chelsea ikke har maktet å finne nettmaskene i tre av de fem seneste kampene – senest 0-2 for Arsenal – krysser Sarri fingrene for at Gonzalo Higuains papirer blir klare i tide til kampen.

Siden begge lagene mangler habile alternativer offensivt – og Tottenham allerede leder sammenlagt – er det noe overraskende at Under 2.5 scoringer betaler 1.97 i odds. 0-0 ved pause er et annet godt alternativ til 2.85 ganger innsatsen.

Chelsea er priset som favoritter til 1.64 i odds. Uavgjort og Tottenham betaler 3.85 og 5.75 henholdsvis. Arbeidsmoralen og vinnerviljen Spurs viste mot Fulham forteller at gjestene kanskje er undervurdert her – alle skadene til tross. Uavgjort skal på ingen måte avskrives til en så vidt god odds.

Beste Spill: Sats på Under 2.5 scoringer til 1.97 i odds