Hvordan erstatter du en spiller som Cristiano Ronaldo? Det er dilemmaet Real Madrid står overfor etter at portugiseren forsvant til Juventus…

Ronaldo har levert snertne 450 scoringer i løpet av 438 kamper for de spanske gigantene. Det er selvsagt en fenomenal statistikk. Real kan meget vel måtte signere to verdensstjerner for å erstatte CR7s scoringer.

I alle fall siden den eneste modne spissen i klubben er Karim Benzema. Men, selv ikke franskmannen er hva han engang var. 30-åringen noterte seg for kun 12 scoringer i løpet av 47 kamper forrige sesong.

Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for!

Plutselig virker Gareth Bales fremtid veldig trygg. Det har liksom ligget i kortene at Bale ville forlate Madrid denne sommeren. En kombinasjon av matchvinner-bidrag i Champions League-finalen mot Liverpool, og Ronaldos exit, betyr at klubben ikke har råd til å kvitte seg med waliseren.

Hvem kommer så inn dørene? Siden Neymar forlot Barcelona til fordel for PSG for et år siden, har det gått rykter om at Real Madrid ønsker å hente brassen tilbake til Spania. Neymar har aldri virket å finne seg til rette i Frankrike, uten at dét er beveggrunn god nok for arbeidsgiveren. Paris Saint-Germain la tross alt €222 millioner på bordet for angriperen – en spiller med fire år igjen av sin nåværende kontrakt.

Financial Fair Play kan likevel gi PSG hodebry. Muligens må klubben velge mellom å selge Neymar eller en annen stjerne – Kylian Mbappe – for å holde seg innenfor UEFA-reglene. Mbappe er en annen spiller som figuerer på Reals ønskeliste. Skal vi legge sommerens VM til grunn, kan han meget vel også være et bedre kjøp enn Neymar. Tenåringen skal visstnok ønske å bli værende i Frankrike.

Et lettere bytte enn duoen Neymar / Mbappe vil være Chelseas Eden Hazard. Belgieren har to år igjen av kontrakten med London-laget, og har flørtet skamløst med Real i lang tid allerede. Hazard kan skilte med et meget godt mesterskap. Men, selv om han er en habil målscorer, er det lite trolig han kan levere samme tall som Ronaldo.

Harry Kane hadde vært det perfekte valget. Spurs-spissen signerte imidlertid en ny kontrakt like før årets Verdensmesterskap, og lite tyder på at han ønsker seg bort fra Nord-London med det første. Kanskje Bayern Münchens Robert Lewandowski kunne vært et mer realistisk alternativ? Polakken er desperat etter å forlate Bavaria-laget. Med 40 mål i hver av de tre seneste sesongene er han en av få som kan forventes å levere på Ronaldo-nivå.

Det å skulle erstatte klubbens beste spiller gjennom tidene vil aldri være en enkel oppgave. Finnes det en klubb som derimot er i stand til å hanke inn erstattere i verdensklassen, er det Real Madrid. Da Ronaldo forlot Manchester United handlet Old Trafford-klubben inn Antonio Valencia, Gabriel Obertan og en aldrende Michael Owen for å fylle vakuumet. Du kan være sikker på at Real Madrid sikter høyere.

Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for!